Salam Pertemuan

Lawatan Istimewa dari .....



Labah2 A: Halo~~halo~~..ada penghuni x blog ni??

Labah2 B:ntah, mcm xde..dlu kita datang cni, tulisan2 ni mcam same je...x berubah pun. Cuma pelawat je bertambah..

Labah2 A: Em..biasela kan..tuan punya blog ni sebuk sgt kot sampai xmau tukar tambah cerita2 baru ke..huhu.

Labah2 A:ntahla..memang patut pun kita lalu di blog ni kejap.cari port siap2..antara calon2 blog yang akan bersawang tak lama lagi..

..kalau makin2 lama dy x update gak..kita buat kampung trus..boleh r kita ajak kawan2 lain gak..sape suruh dy x update..kan2? Huhu..

SAYA: Oit...labah2, ketepi2..pergi jauh,mengumpat orang ye? Suka hati r orang nak update ke x..ish!!

Labah2 A: Eleh, berlagak pulak..orang lain sume update selalu..sibuk mcmana pun, dy mesti update gak.mcm ust nasrudin tu..

Labah2 B: Betul3(upon-ipin nada)

Eh,labah2 pun boleh angguk2 kepala ka? Em, xleh bayangkan pulak..huhu.

SAYA: ok2...nanti orang update la..dulu kat umah,dah nak update..tup2, adik2 datang kacau...x jadi..skrg nak smbung balik mcm dah x sesuai tajuk tu...so,tunggu idea lain pulak r...haha...jangan marah ye labah2 semua...tq sebab sudi mengumpat kat sini.lagipun baru abes exam tadi..tu yang boleh merapu cikit kat sini..hehe.


P/S Kita semua punya banyak cara untuk membantu orang lain memperbaiki diri sendiri..Atau as known as, BERDAKWAH..kita perlu cuba mengaktifkan diri dengan berblogging. Jangan sia2kan yang dah ade blog ni, gunakan idea yang menarik untuk mendekati kwan kita agar mereka dan KITA tidak lupa tujuan kita diciptakan oleh ALLAH...

2 comments:

حسنى جميل said...

yeah,asma'...........sayalah labah2 tuh.. =) selamat menulis ye syg,,

Al-Qassam said...

mmg dah bnyk sawang sane sini
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...